Home > > Bécs másképpen – a császárváros és az ENSZ világa

Bécs másképpen – a császárváros és az ENSZ világa

Bécs másképpen –  a császárváros és az ENSZ világa
A császárváros és az ENSZ világa

Please select tour information

Prices
Please note that our prices include transfer and that they may vary according to the special features if each tour. The below prices are indicative, you will receive your personal quotation upon submitting your request.
  Tours of Budapest
  Half Day Full Day
1-2 person 120 € 180 €
3-6 person 180 € 220 €
     
  Tours of Hungary
  Full day
1-2 person 220 € - 380 €
3-8 person 260 € - 460 €
     
     

Tour description

Szeretné közelebbről megismerni Ausztria fővárosát, ami évszázadokon át az európai történelem egyik meghatározó központja volt? Látogasson el velünk Bécsbe. Megnézzük a város minden közismert nevezetességét – a  Schönbrunni kastélyt, a Nassmarkt-ot, a Stephansdom-ot,  a Kapuzinerkirche-t és a híres Grabent a belvárosbanm, a Hofburgot, az Operaházat, a Parlamentet, a Votiv- és Karlskirche-t , Múzeumi Negyedet, a Népkertet és a Városházát a Ringen  - de a látogatás csúcspontja ezúttal az Egyesült Nemzetek bécsi irodája,  amely a  nukleáris robbantások, a csúcstechnólógiával készült műholdak, és a nemzetközi bűnmegelőzés világközpontja. A látogatás során, amely egyedülálló bepillantást kínál a globális politika világába, megnézzük a  legfrissebb kiállításokat és a konferencia termet is, ahol minden történik. (Belépődíj: 6.- / 4.- / 3.- EUR/fő)

Ár: 7.700.- HUF/fő (autóbusszal, idegenvezetéssel)

A túra min. 15 fő esetén indul.


Ask a question about this tour

We will respond as soon as possible Leave your number if you would like assitance by phone Bécs másképpen – a császárváros és az ENSZ világa Please ask your question in English if possible